Bäste matälskare!

Tack för att du handlar dina franska matvaror hos oss. Idag kan vi erbjuda fem olika typer av leverans av dina varor.  I förekommande fall skickar vi med kylförpackning, eller med kyltransport, beroende på varan. Har du frågor kring detta, hör av dig till info@franskamatkompaniet.com, eller ring 0708-925280. Här följer samtliga leveranssätt

Lagerutlämning - Directement de notre stock

När du shoppat färdigt i butiken och vill checka ut och betala kommer du att kunna välja att hämta ut varorna direkt på Franska Matkompaniets lager på Stora Essingen. Väljer du detta leveranssätt kontaktar vi dig. Lagerutlämning är helt kostnadsfritt och bidrar till att du som kund kan få tillgång till, och transportera varorna själv.

Lorsque vous avez terminé vos courses dans notre magasin, vérifié votre commande et payé en ligne, vous pouvez choisir de venir vous même chercher votre colis dans notre réserve Franska Matkompaniet, située sur Stora Essingen.

Si vous choisissez ce mode de livraison, nous vous contacterons. Ce mode de livraison est entièrement gratuit et vous permet de venir chercher votre colis à votre convenance.

Franska Matkompaniet est responsable de vos marchandises jusqu'à la livraison.

Franska Matkompaniet har ansvar för dina varor fram till utlämningen, var därför god att kontrollera varans skick innan du lämnar utlämningen. Villkor >>

Posten, DHL & Schenker och Kyltransporter

Leveranstiden för leverans med Posten, DHL och Schenker är en till två dagar beroende på vart varorna ska skickas enligt deras rutiner. Det vill säga att när du checkat ut och valt en av dessa leveranstyper kommer varorna anlända inom en dag till ditt närmaste utlämningsställe. Utlämningsstället skickar de dig ett sms eller en avi när varorna finns för uthämtning. 

Obs! Det är kundens ansvar att hämta ut varorna direkt, samma dag, som de anlänt.  Därför är det viktigt att kunden lämnar korrekt mail-adress och gärna mobilnummer så att Posten/Schenker kan avisera er så fort varan är framme!

OBS! Då Franska Matkompaniet handlar med kylvaror som kan vara ömtåliga är det inte alla varor som kan levereras med detta leveranssätt, men de flesta. Vakumförpackade färskvaror som rökta korvar eller rökta ankbröst till exempel, korvar, terriner och ankconfit samt hårdostar och smör, till exempel är hållbara i sig och förpackas vid behov med industri-kylklampar i isolering. För kortare transporter packar vi i  isoleringsbox/frigolitlåda, som passar till exempel ostar. De som önskar få kylvaror levererade utanför Stockholm i övriga landet, kan välja att få dem levererade med kylförpackning och/eller kyltransport till en merkostnad beroende på fraktbolaget. Maila till info@franskamatkompaniet.com för mer information, ring eller messa 0708-925280 .

Hemleverans Stockholm inom tullarna

Vi levererar i allmänhet dina franska delikatesser och matvaror direkt till dörren, inom 2-5 dagar, för köp som utförts före klockan 11.00, med undantag för helger. Vi avtalar tid och plats för överlämningen av varorna så snart det är möjligt efter att du checkat ut i butiken. Beställningsvaror kan ta några dagar till.

Vi levererar utan kostnad till privatkund, inom Stockholms innerstad, om du handlar för mer än 800 kr. Annars kostar leveransen 150 kr.

Glöm inte att ange portkod! Villkor >>

Leverans till Företaget

Är du företagskund och vill ha dina franska varor till ditt företag kör vi gladeligen ut det till avtalad adress. Leveransen är kostnadsfri inom Stockholms innerstad när du handlar för över1800 kr, annars kostar det 250 kronor inklusive moms. 

Fakturakunder betalar 300 kronor plus moms för direkt-leveranser i Stor-Stockholm, understigande 3 500 inklusive moms.

Villkor >>

Undrar du över något, vad som helst, kontakta oss via kontaktformuläret eller på info@franskamatkompaniet.com.

/ Franska Matkompaniet