koket

Presentkorg - presentkort

Zita Tersman

               


Presentkort, eller presentkorg? Det är frågan.


Vi tänkte såhär:
Köper man ett presentkort att ge bort så kan mottagaren välja vad den vill ha själv. Smaken är ju olika som bekant. Med ett presentkort kan mottagaren pröva på olika saker som den kanske inte stött på förut, eller få något gott som man inte hittat i vanliga butiker.


Tycker du att det är roligare att ge bort en färdig presentkorg med lite av varje, så gör vi gärna en sådan. I båda fallen kan du välja vilken prisnivå som helst, från 300 kronor. 

    För 250 kronor kan du ge bort denna presentförpackning med tre olivoljor från Domaine D'oulivie med tre olika smaker: Naturell, saffran och mynta. Frakt ingår. Se presentkorgar & presentkort.

 Till Mors dag kan det vara roligt att ge bort detta fantastiska matlexikon! Svensk-fransk, fransk-svenskt som du kan ha med dig på resan, när du tittar på franska recept, när du bara vill lära dig mera om den franska matkuturen. 

För 300 kronor, 5 alternativ. Aimée, Béatrice, Cécile, Damien och Etienne. Alla värda mer än 300kronor.   


För 500 kronor 4 alternativ. Geraldine,  Honoré, Juliette Laurent och Marc. Alla värda mer än 500 kronor.


För 700 kronor blir det mera olivolja, vinäger,  mera ostar, och kylvaror. -Köp för ca 770, betala 700!


För 1000 kronor 1 alternativ med allt från oliver, olivolja,Lucqulesoliver, korvar, Bloc de Foie Gras, lite smaksättare, till ostar och den så goda körsbärsmarmeladen till något sött efter maten. Minst 10% rabatt.


Varor över 500 fraktfritt till privatkund.

Kylvaror levereras tyvärr endast efter överenskommelse, men alltid i Stor-Stockholm. Vi skickar gärna kylvaror, med kylförpackning också. Större order som kan levereras med kyltransport  på begäran (kontakta oss på info@franskamatkompaniet.com/0708-925280).


Kommentera

Kommentarer måste bli godkända innan de publiceras