koket

Stockholms finaste Macarons online!

Marc Tersman Toll

Macarons är något av en världssensation idag. Det talas om macarons överallt och alla vill smaka på de magiska små bakverken med pastellfärger och smaker tagna ur en fransk saga. Macarons - den franska delikatessen som är konditoriets prinsessa av perfektion. Bakat med lika mått kärlek, mandelmjöl och magi. Idag behöver man inte längre ha karta och hjältemod för att hitta den franska skatten i Stockholm.

Macarons de macarong

Macarons online

Franska Matkompaniet erbjuder stolt macarons online till mycket bra pris. Vad betyder då det? Jo, du som bor i -StorStockholm kan få nybakade macarons av alla färger och smaker hem till dörren i en enkel lite manöver på nätet. Som älskare av macarons och alla franska delikatesser ämnar vi vara en fransk matbutik på nätet. I vår butik är du välkommen dygnet runt, att botanisera och fylla din matkasse med allt från macarons med klassiska smaker till andra franska delikatesser som ankbröst, gåslever, blodkorv och chèvre. Allt till priser som matchar en fransk saluhall.

Vi levererar snabbt och enkelt nybakade macarons och unika delikatesser från den franska finhyllan och skafferiet hem till dig. Eller så kommer du hem till oss på Stora Essingen i Stockholm och hämtar dina macarons själv.

De franska bröderna Boudet bakar macarons med omsorg

Vid torget på charmiga Stora Essingen ligger ett litet bageri med mycket magi. Bröderna Damien och Sebastien har varsamt fraktat juvelen av det franska konditoriets arv till Stockholm. Här bakar de macarons enligt konstens alla regler. Här tummas inte på kvalitén i varken råvaror eller kvalité när de bakar macarons. Varje liten macaron får brödernas fulla uppmärksamhet och omsorg. Inga maskiner eller överflödiga hjälpmedel behövs eller används när bröderna bakar in en del av sin franska själ i varje macaron.

Den som är sugen på att baka egna macarons är välkommen att handla sina råvaror hos oss på Franska Matkompaniet. Vi har mandelmjöl och inspiration för fransk matlagning.

Bröderna Boudet driver det framgångsrika macaronbageriet Macarong i Stockholm.

                                                                    

                                                                    Not for sale.