koket

Edward Blom lanserar ett rött vin!

Zita Tersman

Edward Blom, med sin fru Gunilla Kinn Blom, bjöd på kalas i sitt fina hem häromdagen. Vi var ett gäng som träffades, åt gott, hade trevligt och smakade på Edward Blom-viner. Härligt värdpar som får alla att trivas!

 

Gunilla Kinn Blom

  

Bara så gott och så generöst!!

Edward lanserar nu även ett rött Edward Blom Merlot Cabernet Sauvignon, gott, runt, fin eftersmak, och det är mycket prisvärt! Edward Blom Merlot Cabernet Sauvignon är ett AOC-kontrollerat rött vin, med 70 % merlot-druvor och 30 % cabernet sauvignon-druvor.

I somras kom Edward Blom Riesling Trocken  en klassisk tysk Riesling som passar till nästan all mat - som vi provade redan då och blev jättenöjda! Perfekt som apéritif kyld och god till maten. – och inte minst som sällskapsvin! Magasinet Världens viner korade nyligen ”Sveriges bästa kändisviner”. Edward Blom Riesling Trocken fick silver i kategorin ”vita viner”.

”Citrusfriskt, pigg syra, inslag av äpple, persikopräglat i doft med mineralton. Friskt och behagligt på tungan med viss utveckling med en honungslen avslutning”, löd juryns omdöme. Vi kan bara hålla med!

//Zita